Eladó Téglalakás, Budapest, XIII. kerület

#178300213

CSAK NÁLUNK  
Eladó Téglalakás

47.5 millió Ft

Budapest, XIII. kerület Angyalföld
Alapterület:
35 m2
Szobák száma:
1
Állapot:
Átlagos
Építési mód:
Tégla
Azonnal költözhető
Jó közlekedéssel

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
6. Emelet
Van
Átlagos
Távfűtés
Panorámás
1
Összkomfort

Angyalföld egyik, ha nem a legegyedibb, PENTHOUSE jellegű lakása új tulajdonosát várja!

TEHERMENTES, 1/1 TULAJDON, AZONNAL BIRTOKBA VEHETŐ!

Mitől egyedi, vagy megint csak túloz az ingatlanos?
Ha tud Angyalföldön olyan eladó társasházi lakásról, aminek majdnem kétszer nagyobb a tetőterasza, mint a lakótere, nincs szomszédja, parkolhatok bringával a konyhaablak előtt és az ára 80 millió alatt van, csak ajánljon be a tulajdonosnak és ígérem, hogy jutalék nélkül értékesítem.

A 35 nm-es lakást U alakban körbeveszi egy mindenre is alkalmas 52 nm-es tetőterasz, csodás kilátással. Ha most tőlem várja, hogy elmondjam, mire jó egy ekkora terasz, akkor nem biztos, hogy érdemes tovább olvasnia, pedig lentebb még ez is kiderülhet.

Na, akkor menjünk fel!

Lifttel az ötödik emeletig, ahonnan a hatodik csupán néhány lépcsőfok és egy zárható rács, amihez csak a legfelső szint 3 tulajdonosának van kulcsa. Ide még a legelvetemültebb ablakon bemászós ügynök is csak akkor jut, ha meghívják, de nem hívják. Én is csak azért jöhettem fel, mert megbízható forrásból ajánlottak.

A másik két lakáshoz nem tartozik tetőterasz, viszont ők is használhatják a szárító helyiséget. A szárító nem azért érdekes, mert kiváltságosnak érezhetjük magunkat és ez a lakás nem is szorul rá, az óriási tetőteraszon bérszárítást is vállalhatnánk, sokkal inkább azért, mert a kínálatban szereplő ingatlan csak ezzel a lakatlan helyiséggel szomszédos. Nincs török sorozat, rokonlátogatás, vita vagy szerelem nesze, zaja a falak túloldaláról.

17 nm-es szoba teraszkapcsolattal, nagyobb lakásokat is megszégyenítő 8 nm-es ablakos konyha, 6 nm közlekedő, 4 nm-es fürdő WC-vel, mosdóval, zuhanytálcával, ablakkal, de még a mosógépnek is elegendő hellyel.


Mivel szeretem más pénzét költeni, gondolatban a konyhát áttettem a szobába, így lett amerikai konyhás nappali, a helyére pedig hálószoba került, az ablakot teraszajtóra cseréltem, hogy, ha éjszaka ’csillagfigyelni támadna kedv, nehogy már át kelljen menni a nappaliba. Leburkoltattam a teraszt, feltetettem esőérzékelős napvitorlát és hozattam némi növényzetet. De, ha így marad, akkor se lesz az új tulajdonosnak szégyenkezni valója.

Én nagyon ellennék ebben a lakásban, ’homofiszolgatnék a kék ég alatt. Ha munkaügyben hívnának, azt a pörgősebb Béke utcai oldalon fel alá járkálva, a teraszon a nyüzsgés tetején, együtt a város lendületével tenném. Ha a szerelmemmel beszélnék, az óriás fáktól zöld parkos oldalon teátrálisan hoznám a hős szerelmest, aminek semmi értelme, mert úgysem látja senki, illetve azt , hogy „hozz a gyereknek pelenkát hazafelé” az a liftben is ugyanolyan romantikus.

Különleges ingatlan, különleges igényekhez. Fiatalnak, szépkorúnak, elkülönülőknek, nagy baráti körösnek, elvonulásra, partizásra, csendes alkotásra, hangos semmittevésre, 6 cicával, 2 kutyával, minigolfozásra műfűvel, cserepes tujákkal, kismedencével, nagy csillagvizsgálóval. De csak annak ajánlom, aki nem a tucatra vágyik. És igen, itt is, mint a hasonló ingatlanoknál, a teraszt is meg kell fizetni.

Tudom, hogy túltoltam, de még egy utolsó érv. Sok PENTHOUSE-nak mondott, nagy teraszos lakás van a kínálatban, amik teraszáról legtöbbször a szomszédok ugyanilyen vagy nagyon hasonló teraszait láthatjuk, ami nem kellemes, főleg ha az övék nagyobb és komoly társadalmi életet is élnek…. háromszor annyiból, mint mi. Na ebben az ingatlanban ez a veszély sem fenyeget. Látótávolságon belül csak nekünk lesz ilyen.

Közelben játszótér, óvoda, iskola, orvosi rendelő rengeteg zöld park. Bevásárlási lehetőségek: ALDI, SPAR, ROSSMANN, DUNA PLAZA

A közlekedés kiváló: 14-es villamos, 105, 178-as busz, melyekkel a belváros rövid időn belül elérhető.
Az ingatlan rugalmasan megtekinthető, ami nem azt jelenti, hogy félbehagyom a vasárnapi húslevest, vagy eljövök a miséről még az ostya előtt, mert pont arra tetszik sétáltatni a kutyát. Dolgozom hétvégén is, ha azt még hétköznap leegyeztetjük.

Telefonon szívesen és sokat beszélek az ingatlanról, de 18 óra után már fogytán felénk a térerő. Tudom, költözzek el.

Hívását fogadja Törköly Gazdag Gábor

ÚJRATERVEZÉS? ANGYALFÖLDRE HALADJUNK TOVÁBB EGYENESEN!
 

Helyiség Méret (m2)
Terasz 52

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Téglalakás
Mezőgazdasági terület
Telephely
Iparterület
Vendéglátóipari egység
Sorház
Iroda egyéb
Szálloda, panzió
Gazdasági épület
Műhely
Üzlethelyiség
Építési telek
Szántó