Eladó Családi ház, Nagytarcsa

#178300170

Eladó Családi ház

104 millió Ft

Nagytarcsa Füzesliget lakópark
Alapterület:
201 m2
Szobák száma:
6
Állapot:
Újszerű
Építési mód:
Tégla
Jó közlekedéssel
Zöldövezeti

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
745 m2
Újszerű
Kondenzációs kazán
Udvari
2
Dupla komfort
Nem akadálymentesített
Bevezetve (230 Volt)
Van
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

#Nagytarcsa #Füzesliget #Önálló #6szoba #OKOSTÉGLA #CSALÁDIHÁZ

Nagytarcsa Füzesliget lakóparkban 2017-ben, saját részre épített, önálló, 2 szintes, 6 szobás mediterrán-minimál stílusú családi ház, 745 nm-es telken új tulajdonosát várja.

 

             ----------- Megfelelő önerő esetén hitelezhető, rövid időn belül birtokba vehető! --------------

 

A bruttó, nettó és a hasznos alapterület értelmezésében nagy a káosz, ezért inkább részletezném:

 

A két teljes értékű szint nettó (falak nélküli) területe: 164,37 nm

Kétállásos, fűthető, ablakos garázs (ami szerintem nagyon is hasznos alapterület, igény esetén lakótérré alakítható): 33 nm

Teraszok: Földszint: 21,63 nm

                  Emelet: 39,44 nm + 10,75 nm 

Tervrajz szerint az épület hasznos alapterülete: 210,46 nm

 

 

+ 50 cm széles sávalap, falazat 38-as OKOStégla, 15 cm homlokzati szigetelés, cserépfedés

+ Bosch kondenzációs kombi cirkó, indirekt használati melegvíz tárolóval

+ Földszinten padlófűtés, fürdőszobában + törölközőszárító radiátor

+ Emeleten lapradiátorok, termosztatikus szelepekkel, fürdőszobában padlófűtés

+ 3 rétegű hő és hangszigetelt ablakok, redőnnyel és szúnyoghálóval szerelve

+ Kiépített riasztórendszer, távfelügyelettel

+ Klíma kiállások elkészültek, de az extra hőszigetelésnek köszönhetően a készülékre nem volt  szükség

+ Télen nyáron, az ingatlan méreteit meghazudtoló rezsi

 

 

Akkor kerüljünk beljebb!

Pont elég méretű előtér, innen nyílik a tároló, amiben több hasznos dolog mellett a gépészet is lakik, ja és ebből a helyiségből tudunk kimenni kabát nélkül a garázsba és, ha ránk nem zárják a bentiek az ajtót, vissza is jöhetünk.

 

Beljebb lépve balról két újabb, bár kisebb méretű tároló helyiség és az egyik, az épített zuhanyzós fürdő. A másik kádas lesz, az emeleten, de ott még nem tartunk. A zuhanyzó méretének köszönhetően és kizárólag a vízpazarlás csökkentése érdekében, akár egyszerre többen is zuhanyozhatunk. Rossz az, aki rosszra gondol!

 

Azért a nagy rohanásban a konyhát, étkezőt át ne ugorjuk! Nem is tudnánk, olyan nagyok. Kényelmesen, együtt főzőcskézhet a család és boldogan eheti is meg. Gondolom a Családanyák utóbbit abszolút mértékben, előbbit már nem tartják annyira életszerűnek. Mindenesetre a lehetőség - ebben az otthonban - mindkettőre adott.

 

De tudom még fokozni! Az étkező teraszkapcsolatos! Hoppácska! Úgy, mint ahogy a nappali is. Ez különösen jól jön, ha a vasárnapi tévénézős punnyadást megszakítva, a nappaliból kilépünk a teraszra, majd miután nyugtázzuk, semmi rendkívüli nem történt odakint, belépünk az étkezőbe megnézni, maradt-e még az ebéd utáni zserbóból. Majd feltűnés nélkül vissza a tv elé.  Ezt úgy félóránként.

 

A nappaliban is elidőznék egy kicsit, inkább sokat. Hiába nappali a "neve", még késő este is nagyon kellemes elnyúlni a kanapén. Főleg, amikor az emeleten békésen alszik már a család, de apát még 9 óra után is hívják. Jó esetben barátok, rossz esetben ügyfelek. Lényeg, hogy az alvó családot nem zavarjuk. Egyébként ügyfelek.

 

Fordított esetben, ha a kamasz gyerek a barinővel chat-el emeleti szobájában, a szülők nyugodtan nézhetik a kicsikkel a reszkessetek betörők 29. jubileumi ismétlését karácsonykor. Mert a családon belül is van magánélet!   

 

És akkor az emelet.

Pontosan 5 szoba. Igen, szoba, nem "lőrések". Annyira nem, hogy a szülői háló 18 nm, ahova kellemes panorámával egy 40 nm-es terasz is kapcsolódik.

 

És mire elég egy 40 nm-es terasz?  Borozgatás, csillaghullós romantika, olvasgatás, meditálás. Eddig életszerű, de kicsit kommersz. Én a gyerek születésnapi buliját is itt tartanám, a teljes Alma zenekarral és az összes baráttal együtt. A konzervatívabb családoknál inkább a kertet javasolnám, de a kertről majd pár sorral lejjebb.

 

Maradjunk még a teraszoknál, mert van még egy, ami két hálóval is kapcsolatos. Ha jól számoltunk, akkor 2 szoba marad, ami nem teraszkapcsolatos, gondolva a tériszonyos családtagokra is és a házavató buli után "állapotba" került vendéget is biztonságosabb egy terasz nélküli szobában altatni. Miért-miért? Mi van, ha éjszaka megébred, és rossz helyen keresi a kijáratot? Épp elég másnap, buli után, az üvegeket összeszedni a kertből, de azt kifejezetten kellemetlen, aki kiitta.

 

Mire elég 5 szoba? A 3,4,5 gyerekeseknek nem kell magyaráznom, nekik egyenesen kánaán. Akiket (egyelőre) nem ragadt magával CSOK, többet között megengedhetik maguknak a gardrób szoba, sőt a dolgozó szoba luxusát is.

 

A már sorokkal ezelőtt beharangozott emeleti fürdőszoba kádas. De nem a vízzel feltölthetetlen  böszme sarokkád, 2 hetente elromló fúvókákkal. Hagyományos, kényelmes, kimondottan fürdésre alkalmas, minden felesleges puccot nélkülöző, de minőségi kád. Olyan, amiben jó ellazulni, amikor némi közelharc után sikerült végre az utolsó gyerkőcöt is lefektetni.   

 

Dupla garázs 2 autónak. Vagy 1 autónak és 3 gyorsasági motornak. Vagy 1 autónak és műhelynek stb. stb. Fűtött, ablakai vannak, tehát lakótérként is hasznosítható, ha nem ragaszkodunk a funkcióhoz, az előkertben is elhelyezhető 2,3 járgány. És a ház előtt is parkolhatunk 4-gyel, 5-tel. 

 

Kedves kis kerti tó, közepén mélyedéssel, ahol az aranyhalak télen vermelhetnek. Tavasszal a létszámellenőrzés izgalma már az új tulajdonosra vár.

 

Az ingatlan körbejárható. Tisztességes méretű elő és oldal kert, de a hátsó, az is tisztességes, nem egy ikerházas, szomszéd könyökével összeérős. Fúrt kút felelős a zöldért, jó hangulatot a játszótér biztosítja. És még pont sok mindenre marad hely, én egy medencén biztos elgondolkodnék.

 

 

Ha végigolvasta, köszönöm és becsülöm a kitartását!

 

Mikor nézzük meg? 

 

ÚJRATERVEZÉS? NAGYTARCSÁRA HALADJUNK TOVÁBB EGYENESEN!

Hívjon bizalommal!

 

Törköly-Gazdag Gábor

Egyenes Ingatlan

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház