Eladó Családi ház, Érd

#178300232

CSAK NÁLUNK  
Eladó Családi ház

109 millió Ft

Érd
Alapterület:
180 m2
Szobák száma:
6
Állapot:
Építési mód:
Tégla

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
4 137 m2
Cirkó
Udvari
Önálló kert medencével
Dupla komfort
Bevezetve (230 Volt)
Víz az épületben
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Érden, az M6 lehajtó CSENDES közelségében, „KISBIRTOK ”szerű családi ház, 4137 nm-es, kétutcás telekkel új tulajdonosát várja, TÖBB GENERÁCIÓNAK, LOVASOKNAK, KUTYÁSOKNAK is kifejezetten ajánlva.

------ LOVASOKNAK, KUTYÁSOKNAK, VÁLLALKOZÁSRA VAGY CSAK A TERET, ZÖLDET, NYUGIT KEDVELŐKNEK ---


Két ház, 4 állásos fedett autóbeálló, napenergiával fűthető medence és 4137 nm-es, nemcsak a szövegben, de a valóságban is intim telek.

Nagyház hasznos alapterület: 161 nm
Kisház hasznos alapterület: 42 nm

Nagyház: fűtés meleg víz kombi gázcirkó, 3 db hűtő fűtő klíma, hőszigetelt fa nyílászárók
Földszint: nappali 27 nm, fedett terasz 24 nm, konyha + étkező 14,5 nm, zuhanyzós fürdő 5,9 nm, külön wc helyiség 2 nm, szoba 11,3 nm, előtér + közlekedő + lépcsőtér 24,7 nm ( 85,7 nm )
Tetőtér: (minimális ferdesík) két nagy méretű lakószoba 26 nm és 25 nm, erkély 5,5 nm, sarokkádas fürdőszoba 5,5 nm, külön wc helyiség 1 nm, közlekedő 15,7 nm ( 75,70 nm)

Könnyűszerkezetes, lakható kisház: fűtés gázkonvektor, melegvíz villanybojler. Nappali 19,8 nm, félszoba 8 nm, konyha + étkező 7,5 nm, kádas fürdőszoba wc-vel 5 nm, előtér 1,7 nm ( 42 nm )

A térképen is jelölt hátsó utcán nincs autóforgalom és a túloldal nem beépített terület. Sajnos nem vagyok lovas ember, de ezekkel az adottságokkal nagyon is el tudom képzelni a lótartást. A nagy házban kényelmesen élhet több generáció, a kis házban akár a lovas segítő is lakhat.

Hely bőven van istállónak, karámnak, futtatónak és elég kinyitni a hátsó kaput és már mehetünk is a terepre. Nem kell autókat, gyalogosokat kerülgetni az aszfalton. Hab a tortán, a Duna part is csak néhány perc gyalog.

Nem, mintha nem feltételezném, hogy a hirdetés olvasója pontosan tudja, mire használja majd ezt a különleges telket, de egy-két ötletet megosztok csak úgy, saját álmodozásom okán, a lovakon és kutyákon kívül:

-Verseny úszómedence, tenisz, tollas, kosár, strandröplabda, íjászpálya, horgász tó, úszó tó, extrém akadálypálya, kemping, faiskola, kertészet. Vagy egyszerűen csak azért, hagy irigykedjenek az ismerősök. További ötleteket megköszönök, az ingatlanos temető nem opció, bár tudom sokaknak eszébe jutott.

A buszmegálló pár perc sétára, de autósként, amit a legnagyobb előnynek érzek az az, hogy nem kell az érdi csúcsforgalomban araszolni. Két pillanat alatt az M6-oson, pár perc alatt a fővárosban lehetünk.

Telefonon beszélek a részletekről és további fotókat is szívesen küldök.

Tisztelettel megkérem, az, akinek egy 600 nm-es telek is kihívás, csak azért ne nézze meg a házat, hogy együtt huhogjuk a kertben, „hu,hu,hu….ez tényleg nagy!”

Pontos címmel hirdetek, ezzel időt, energiát spórolok Önnek, a tulajdonosnak és magamnak is, így nem nagy bravúr megtalálni az ingatlant, ezért arra kérem, ne a csengőt tessen nyomni, ha engem hív, hamarabb bejutunk! :)


ÚJRATERVEZÉS? ÉRDRE HALADJUNK TOVÁBB EGYENESEN!

Hívását fogadja:

Törköly-Gazdag Gábor
Egyenes Ingatlan

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Panellakás
Iparterület
Építési telek
Üzlethelyiség
Téglalakás
Telephely
Mezőgazdasági terület
Műhely
Szálloda, panzió
Gazdasági épület
Vendéglátóipari egység
Iroda egyéb