Milyen ingatlant keres?

Eladó
Kiadó
-
millió Ft
-
m2
-
m2
22 db hirdetés

Eladó Ingatlanok

Rendezés:  » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Azonnal költözhető
Jó közlekedéssel

59.9

Eladó Családi ház

Fót
Belváros
3
125 m2
506 m2

Fót belvárosában, a Deák Ferenc utcában, DUPLA SAROK TELKEN, önálló családi ház, KÉT GENERÁCIÓNAK IS AJÁNLVA, új tulajdonosát várja

   ------TEHERMENTES, JOGILAG RENDEZETT, AZONNAL BIROKBAVEHETŐ INGATLAN-------

 

             IV. Zugló (zsák) utca és a Deák Ferenc utca sarkán 90 nm HASZNOS alapterületű főépület, plusz 24 nm garázs. Kis ház 30 nm HASZNOS alapterülettel.

 

Főépület: víz, gáz, csatorna, villany 3 fázis+ipari áram, masszív 45 cm főfalak, 3 m belmagasság, nagy terek, fafödém, cserépfedés, fűtés gázkonvektorral, meleg víz villanybojlerrel megoldott.

Szobák 25-25 nm,konyha 9 nm, fürdő 6 nm, spájz 6 nm, tároló 8,5 nm,előtér 10 nm, garázs 24 nm, műhely 12 nm, nyitott beálló 14 nm.

 

Kis ház: víz, villany, téglaépítés, fafödém, cserépfedés.

Szoba 16 nm, konyha 12 nm, spájz 3 nm, pince a ház fele alatt.

 

Kezelhető méretű, 506 nm-es telek, sok zölddel, kút az öntözéshez.

 

Előnyök:

Központi elhelyezkedés - dupla sarok telek (egyetlen szomszéd)

Iskola, óvoda, bölcsőde, üzletek, buszmegálló gyalogosan pár percre

 

Tágas terek, nagy belmagasság, a szobák egybenyitásával 50 nm-es amerikai konyhás nappali létesíthető, nagyméretű önálló garázs, a tetőtér beépítésével a lakótér bővíthető

 

 

A kis ház, alapos ráncfelvarrás után lakható, de irodának, ’homofiszra, női vagy férfi „szobának”, hobbi célokra is alkalmas lehet. Az említett igények hiányában, elbontása után, a zöld terület bővíthető.

Egy ingatlan értékét 3 dolog határozza meg, hogy hol van, hogy hol van és, hogy hol van. Ez az ingatlan nagyon jó helyen van.  

 


ÚJRATERVEZÉS?  FÓTRA HALADJUNK TOVÁBB EGYENESEN!

Hívását fogadja?

Törköly Gazdag Gábor

 

95

Eladó Családi ház

Érd
Érdliget
5
165 m2
887 m2

Érdligeten, a vasútállomás elérhető közelségében, 887 nm-es saroktelken, 5+1 szobás, 2 garázsos családi ház, 3 GENERÁCIÓNAK is kifejezetten ajánlva, új tulajdonosait várja.

-------- JELENLEG 3 KÜLÖN BEJÁRATÚ LAKRÉSZRE OSZTOTT INGTALAN, KISEBB RÁFORDÍTÁSSAL EGY LAKÓTÉRRÉ ALAKÍTHATÓ -----

--------TEHERMENTES, JOGILAG RENDEZETT ----------

•Az ingatlan 1984-ben B30-as téglából épült, jelenleg is az építtető család tulajdonában áll.
•Saroktelek, sok zölddel és széles utcafrontokkal, szerelőaknás 30 nm-es könnyűszerkezetes
 garázs, a főépületben szintén aknás garázs, fedett autóbeálló a ház mellett.
•Földszinten nagy nappali terasz kapcsolattal, fatüzelésű egyedi kandalló, ablakos étkezős
 konyha (egy könnyen bontható válaszfal határolja el a nappalitól) két hálószoba, zuhanyzós
 fürdő, garázs, kazánház. (A garázsból nagyméretű lakószoba is kialakítható.)
•A tetőtéri lakások külön oldalon, külön külső lépcsőn és bejáraton megközelíthetők, de a
 házon belül is megoldható a feljárás, egyben használat esetén.
•Fűtés vegyestüzelésű, puffertartályos rendszerrel. Igény esetén gázfűtés is rendelkezésre
 áll, a használaton kívüli gázcirkó cseréje után. Elektromos hálózat, 3 fázis, 3X20 amper, ipari
 áram.

Földszint: nappali+előtér 36,5 nm, konyha+étkező 12 nm, szoba 13,5 nm, szoba 12 nm, fürdő 5 nm, közlekedő 3 nm, garázs+gépészet 22,5 nm, teraszok 25 nm

Tetőtér: felújított, klimatizált lakrész, bruttó méretek: amerikai konyhás nappali 27 nm, szoba 9 nm, fürdő+wc 6,5 nm, erkély 10 nm

Tetőtér: felújítandó lakrész bruttó méretek: nappali+szoba 28 nm, konyha 3,6 nm, fürdő+wc 3,8 nm, erkély 10 nm

Az Érdligeti és a Tétényligeti vasútállomások gyalogosan pár percre, sőt 15 perc alatt Budapesti buszjárat is elérhető. Óvoda, bölcsőde, iskola, orvosi rendelő szintén a közelben.

ÚJRATERVEZÉS? ÉRDLIGETRE HALADJUNK TOVÁBB EGYENESEN!

Hívását fogadja:

Törköly-Gazdag Gábor
Egyenes Ingatlan

97

Eladó Családi ház

Kistarcsa

5
145 m2
602 m2

Kistarcsán, a Szent László utcában, KÉTGENERÁCIÓS családi ház új tulajdonosait várja.

------------- KÉT KÜLÖN HELYRAJZI SZÁMON, KÉT KÜLÖNÁLLÓ ÉPÜLET ------------


Első épület: szoba 20 nm, szoba 16 nm, szoba 9 nm, konyha + étkező 12 nm, fürdő + wc 8 nm, közlekedők 9 nm, előtér 6,7 nm. Fűtés és melegvíz kéményes Vaillant kombi gázcirkóval. Fa hőszigetelt nyílászárók. Az épület alatt kívülről megközelíthető 10 nm pincehelyiség. A tetőtérben egy kb 20 nm lakrész fürdőszobával kialakítható, 10 nm-es terasszal, panorámás kilátással.

Hátsó épület : szoba 16 nm, szoba 12,5 nm, konyha 8 nm, étkező + közlekedő 10 nm, üvegezett előtér 4nm, fürdő + wc 3,2 nm, spájz 2 nm, 16 nm fedett terasz. Fűtés és meleg víz kondenzációs kombi gáz cirkóval. Részben cserélt, műanyag nyílászárók.

Telek 602 nm: betonozott udvari autóbeálló, ásott kút, a telek hátsó részén, külön kerítéssel elválasztott füves terület, kerti kiülővel, sütögetővel.

Az épületek a térképen fel vannak tüntetve, jogilag rendezettek, az ingatlan megfelelő önerő esetén hitelezhető.

A közelben busz és HÉV megálló gyalogosan elérhető távolságban.

Pontos címmel hirdetek, ezzel időt, energiát spórolok Önnek, a tulajdonosnak és magamnak is, így nem nagy bravúr megtalálni az ingatlant, ezért arra kérem, ne a csengőt tessen nyomni, ha engem hív, hamarabb bejutunk! :)


ÚJRATERVEZÉS? KISTARCSÁRA HALADJUNK TOVÁBB EGYENESEN!

Hívását fogadja:

Törköly-Gazdag Gábor
Egyenes Ingatlan

119.9

Eladó Családi ház

Érd

6
180 m2
4 137 m2

Érden, az M6 lehajtó CSENDES közelségében, „KISBIRTOK ”szerű családi ház, 4137 nm-es, kétutcás telekkel új tulajdonosát várja, TÖBB GENERÁCIÓNAK, LOVASOKNAK, KUTYÁSOKNAK is kifejezetten ajánlva.

------ LOVASOKNAK, KUTYÁSOKNAK, VÁLLALKOZÁSRA VAGY CSAK A TERET, ZÖLDET, NYUGIT KEDVELŐKNEK ---


Két ház, 4 állásos fedett autóbeálló, napenergiával fűthető medence és 4137 nm-es, nemcsak a szövegben, de a valóságban is intim telek.

Nagyház hasznos alapterület: 161 nm
Kisház hasznos alapterület: 42 nm

Nagyház: fűtés meleg víz kombi gázcirkó, 3 db hűtő fűtő klíma, hőszigetelt fa nyílászárók
Földszint: nappali 27 nm, fedett terasz 24 nm, konyha + étkező 14,5 nm, zuhanyzós fürdő 5,9 nm, külön wc helyiség 2 nm, szoba 11,3 nm, előtér + közlekedő + lépcsőtér 24,7 nm ( 85,7 nm )
Tetőtér: (minimális ferdesík) két nagy méretű lakószoba 26 nm és 25 nm, erkély 5,5 nm, sarokkádas fürdőszoba 5,5 nm, külön wc helyiség 1 nm, közlekedő 15,7 nm ( 75,70 nm)

Könnyűszerkezetes, lakható kisház: fűtés gázkonvektor, melegvíz villanybojler. Nappali 19,8 nm, félszoba 8 nm, konyha + étkező 7,5 nm, kádas fürdőszoba wc-vel 5 nm, előtér 1,7 nm ( 42 nm )

A térképen is jelölt hátsó utcán nincs autóforgalom és a túloldal nem beépített terület. Sajnos nem vagyok lovas ember, de ezekkel az adottságokkal nagyon is el tudom képzelni a lótartást. A nagy házban kényelmesen élhet több generáció, a kis házban akár a lovas segítő is lakhat.

Hely bőven van istállónak, karámnak, futtatónak és elég kinyitni a hátsó kaput és már mehetünk is a terepre. Nem kell autókat, gyalogosokat kerülgetni az aszfalton. Hab a tortán, a Duna part is csak néhány perc gyalog.

Nem, mintha nem feltételezném, hogy a hirdetés olvasója pontosan tudja, mire használja majd ezt a különleges telket, de egy-két ötletet megosztok csak úgy, saját álmodozásom okán, a lovakon és kutyákon kívül:

-Verseny úszómedence, tenisz, tollas, kosár, strandröplabda, íjászpálya, horgász tó, úszó tó, extrém akadálypálya, kemping, faiskola, kertészet. Vagy egyszerűen csak azért, hagy irigykedjenek az ismerősök. További ötleteket megköszönök, az ingatlanos temető nem opció, bár tudom sokaknak eszébe jutott.

A buszmegálló pár perc sétára, de autósként, amit a legnagyobb előnynek érzek az az, hogy nem kell az érdi csúcsforgalomban araszolni. Két pillanat alatt az M6-oson, pár perc alatt a fővárosban lehetünk.

Telefonon beszélek a részletekről és további fotókat is szívesen küldök.

Tisztelettel megkérem, az, akinek egy 600 nm-es telek is kihívás, csak azért ne nézze meg a házat, hogy együtt huhogjuk a kertben, „hu,hu,hu….ez tényleg nagy!”

Pontos címmel hirdetek, ezzel időt, energiát spórolok Önnek, a tulajdonosnak és magamnak is, így nem nagy bravúr megtalálni az ingatlant, ezért arra kérem, ne a csengőt tessen nyomni, ha engem hív, hamarabb bejutunk! :)


ÚJRATERVEZÉS? ÉRDRE HALADJUNK TOVÁBB EGYENESEN!

Hívását fogadja:

Törköly-Gazdag Gábor
Egyenes Ingatlan

Jó közlekedéssel

39.9

Eladó Téglalakás

Budapest, VI. kerület
Külső-Terézváros
1
40 m2
3

Belvárosban, a VI. kerület Király u. 100-ban, 40 nm-es galériázható, téglalakás új tulajdonosát várja.

 

---------TEHERMENTES, AZONNAL BIRTOKBA VEHETŐ, 1/1-ES TULAJDON----------

Fürdő, ahogy látjuk kádas, de egy épített zuhanyzós kialakítás szerintem életszerűbb, így a mosógép elhelyezése se lehetne kihívás, akár szárítóval a tetején, de mivel a konyha is majd 7 nm, a mosógép ide is beépíthető. (Nagyobb, mint egy átlag panelkonyha)
A spájz helyett külön wc helyiség is kialakítható, főleg, mert nem gondolnám, hogy a belváros egyik legjobb részén, a jövendőbeli fiatal tulajdonos a harmadikon befőttet főzne be, vagy kereskedelmi mennyiségben tárolná.
A közlekedőben simán elfér a tükör, fogas cipősszekrény, ami legalább olyan fontos, mint a konyha vagy a lakószoba, és ami nem minden, kisebb méretű belvárosi lakásban ilyen egyértelmű.

DK-i tájolásnak és a 3. emeletnek köszönhetően a nap be-be kacsingat, de nem bántóan tolakodó.
A zárószint további előnyei, nem hagy elpuhulni, nem mászkálnak a fejünk felett, az ablakunk előtt és bár a belvárosban vagyunk, az utcazaj, por, szmog ebben a magasságban igencsak ritkulóban.

A szoba, a maga 21 nm-ével, kicsinek semmiképpen nem mondható, de, ha többre vágynánk, a 3,6 m-es belmagasság galériázható, amivel további hasznos nm-ek nyerhetők.

A fűtés komoly és nagy téma és legalább annyira fontos. Én valószínű, elektromos rendszerben gondolkodnék, úgy, mint klíma, kazán, infrapanel vagy intelligens fűtőfólia, de a gáz hívőknek is van két jó hírem, az egyik, hogy a kémény adott és csak egy szintet kell bélelni.

MOST JÖN AZ APRÓBETŰS RÉSZ!

Nem kell a rizsa, az ingatlan felújítandó, ami a fotókon is látszik, ahogy a hirdetések igen nagy százalékánál, amit sokszor, gondolom elütés következtében, közepes vagy jó állapotúnak hirdetnek.

Tapasztalatból mondom, hogy a 2004-ben felrakott csempe pont olyan nehéz a sitteszsákban, mint az 1962-es. Mindkettőt le is veri az új tulajdonosa, ahogy a kopott lamináltat is felszedik és megy a konténerbe a cserélt frontos konyhával, a gagyi kapcsolókkal, mindennel, ami nincs lebetonozva.

Akkor miért fizetne milliókkal többet egy „jóállapotúközepesenfelújítandóért”?

Hát persze, hogy a legjobb egy esztétikailag, műszakilag és minőségben felújított ingatlant vásárolni. Ezt mindenki tudja, ami nem is baj, az viszont igen, hogy a legtöbben ilyet keresnek, ezért csak a kifejezetten jó karmával születetteknek sikerülhet. Ismertem valakit, de meg is utáltam. Irigy vagyok, de őszinte.

Nem kell depizni, fel kell tűrni az ing ujját. Higgye el, csak akkor lesz olyan az otthon, amire vágyik, ha Ön választhatja ki, milyen burkolatokon szeretne tipegni, miben szeretne fürdeni (és kivel, bár ehhez végképp nincs semmi közöm) az ablak két, esetleg háromrétegű legyen, tucat kínai, nem biztonságos biztonsági bejárati ajtó vagy igazi.

Hallom a kérdést, de kivel csináltassam, nincsenek szakik, aki van, az vagy lelép az előleggel, vagy kidob az emeletről, ha meg merem kérdezni, miért lett rózsaszín a fal, amikor érett halványsötétmatt vadbab színt beszéltünk.

Igaz, hogy sok a kókler, de vannak jó és becsületes szakik, úgy, mint ahogy az ingatlanosok vagy a politikusok között is. Itt elhelyeztem egy kakukktojást, ki-ki döntse el, melyik lehet .

Ismerek és tudok ajánlani olyan szakembert, aki másodmagával rendbevág egy ilyen lakást a-tól z-ig. Valamit sajnos még sem csinálhat jól, mert még mindig nem Audi a céges autója, pedig a kezében ott van az X-faktor. Szívesen ajánlom, de a naptárjába nincs betekintésem.

Az ingatlan rugalmasan megtekinthető, ami nem azt jelenti, hogy félbehagyom a vasárnapi húslevest, vagy eljövök a miséről még az ostya előtt, mert pont arra tetszik sétáltatni a kutyát. Dolgozom hétvégén is, ha azt még hétköznap egyeztetjük.

Telefonon szívesen és sokat beszélek az ingatlanról, de 18 óra után már fogytán felénk a térerő. Tudom, költözzek el.

Hívását fogadja Törköly Gazdag Gábor

ÚJRATERVEZÉS? A KIRÁLY UTCÁBA HALADJUNK TOVÁBB EGYENESEN!

145

Eladó Családi ház

Budapest, XI. kerület
Kelenföld
150 m2
362 m2

Kelenföldön a Szentpétery utca 6. szám alatt kétlakásos, 150 nm hasznos alapterületű, önálló családi ház, dupla garázzsal, 362 nm-es telken új tulajdonosát várja, több generációnak és befektetőknek is kifejezetten ajánlva.

---TEHERMENTES, JOGILAG RENDEZETT INGATLAN--

A KÉT LAKÁS IGÉNY ESTÉN EGYBENYITHATÓ

Csendes, kisforgalmú mellékutca, sok zölddel, a Szent Imre Egyetemi Oktatókórháztól gyalogosan pár percre, a Fehérvári út, Tétényi út, Etele út csendes közelségében.

A vízvezeték az aknától cserélve, két külön vízóra kiépítésére előkészítve, gázvezeték az utcától szintén cserélve. Külön villany és gázórák.

EGYES LAKÁS 54,5 nm hasznos alapterület, felújítandó állapot, nagyszoba, kis szoba, fürdőszoba, konyha, hall, előtér. A kiürítés most történik, ezért fotók csak később várhatók. (Ne várjunk, nézzük meg!)

Az átlagos állapotú 95 nm hasznos alapterületű KETTES LAKÁS tetőterét 1985-ben építették be. A lakáson belüli víz és lefolyó cseréje a közelmúltban megtörtént, az étkezős konyha szinte új. A földszinti 25 nm-es nappali kapcsolatos a 8 nm-es zárt terasszal, mindhárom tetőtéri szoba erkélyes. A földszinti fürdőszoba kádas, a tetőtéri zuhanyzós. Fűtés gázkonvektorral, melegvíz villanybojlerrel megoldott.

Pontos méretek és elrendezés a fotókhoz feltöltött alaprajzokon!

A kétállásos garázson kívül több tároló helyiség is rendelkezésre áll, a térképen minden épület fel van tüntetve.

A teljes felsőszint beépíthető, bővíthető.

Telek utcafrontja 14 m, mélysége 26 és 24 m. A ház külső méretei: 12 m X 11 m, alapterülete 200 nm.


Pontos címmel hirdetek, ezzel időt, energiát spórolok Önnek, a tulajdonosnak és magamnak is, így nem nagy bravúr megtalálni az ingatlant, ezért arra kérem, ne a csengőt tessen nyomni, ha engem hív, hamarabb bejutunk! :)


ÚJRATERVEZÉS? KELENFÖLDRE HALADJUNK TOVÁBB EGYENESEN!

Hívását fogadja:

Törköly-Gazdag Gábor
Egyenes Ingatlan

129.9

Eladó Téglalakás

Budapest, XII. kerület
Kútvölgy
2 + 2
90 m2
Földszint

XII. kerület, Hadik András utcában, zárt, elkerített, 8 lakásos társasház 90 nm-es magasföldszinti, 2+2 félszobás, nagy nappalis, két erkélyes lakása, saját garázzsal, tárolóval, autóbeállóval új tula

------NINCS TRÜKKÖZÉS, MEGTÉVESZTÉS, GARÁZS, TÁROLÓ, AUTÓBEÁLLÓ AZ ÁRBAN--------

 

Autóval a Karvaly (zsák) utcából megközelíthető, körbekerített, sok zölddel, automata öntözőrendszerrel, elektromos kapuval, aszfaltos úttal, játszótérrel is megáldott, 1979-ben épült társasház, 1324 nm-es telken. 

 

• A nagyméretű nappali egy válaszfal elbontásával amerikai konyhás nappalivá alakítható 

• Kombi gázcirkó, a szobákban radiátoros, a hidegburkolatos helyiségekben padlófűtéssel

• DK-i tájolású, világos nappali, nagy ablakfelülettel, 11 nm-es erkéllyel, kandalló, cserépkályha 

   kiépítéséhez kéménnyel

• A három külön nyíló szoba egyikéhez 3 nm-erkély tartozik

• Ablakos konyha spájzzal

• Kádas fürdőszoba wc-vel és egy külön wc helyiség kézmosóval

• Hőszigetelt műanyag nyílászárók

• Homlokzaton dryvit hőszigetelő rendszer

• A lakás alatti garázsok mennyezete hőszigetelt

• Autóbeálló, garázs és tároló, utóbbiak egymásból átjárhatók

 

 

Összetartó lakóközösség, gondos tulajdonosok, a karbantartási munkálatokat, fejlesztéseket mindig időben elvégzik, ismerik egymást, sőt még az is előfordul, hogy együtt sütögetnek az arra, a kertben kijelölt helyen.  Lehet, hogy ez csak nekem furcsa, mert nem nagyon láttam még ilyet, vagy egyszerűen csak rossz helyen szocializálódtam. 

 

Ja és itt kérem, este kilenckor zárják a kaput. 

 

A többiről mesélnek a fotók, az alaprajz és az ingatlanos, amint fel tetszik hívni. 

 

 

ÚJRATERVEZÉS?

 

A HADIK ANDRÁS UTCÁBA HALADJUNK TOVÁBB EGYENESEN!

 

Hívását fogadja Törköly Gazdag Gábor

 

169

Eladó Üzlethelyiség

Százhalombatta

314 m2
352 m2

Százhalombattán, teljeskörűen felújított, 314 nm HASZNOS alapterületű ÜZLETHÁZ, 352 nm-es telken, évek óta állandó bérlőkkel, számos, főként szépségipari szolgáltatással új tulajdonosát, KÉNYELMES bef

•Földszint 164 nm. 113 nm-en szolárium szalon 7 géppel, recepció, vendég és személyzeti
wc, vendégváró, raktár, kertkapcsolat a fedett teraszra és a zöld hátsó kertbe. A szolárium
szalonhoz tartozik még egy 3 gépes non-stop automata szolárium stúdió, ami bérlemény a
helyi Hotel Trainingben.

50 nm utcáról külön bejáraton megközelíthető fodrászat, kozmetika, köröm stúdió,
vendégváróval és wc-vel.

•Emelet 90 nm. A vendégváróból 5 külön nyíló és üzemeltetett kezelő, kozmetika, köröm
stúdió, masszázs, theta healing tevékenységekkel, vendég és személyzeti wc-vel.

•Pinceszint 65 nm: üzlethelyiség, iroda, tárgyaló, wc, raktár helyiségekkel. ( Az egyik
legnagyobb ingatlanközvetítő hálózat bérli )

3 rétegű hő és hangszigetelt nyílászárók, 10 cm homlokzati szigetelés.
Minden egység klimatizált, riasztóval és kamerával felszerelt.
Fűtés és használati melegvíz két kombi gázcirkóval megoldott.

A rezsi elszámolása, minden közműre vonatkozóan külön mérőórákkal, egyedi fogyasztás alapján történik. (Nem csoda, ha imádják a bérlők)

Parkoló az ingatlan mellett, méghozzá ingyenes, Százhalombatta egy kedves élhető város, még ha kiemelkedőn gazdag is. Utóbbi információ a befektetni szándékozóknak lehet egy kis motiváció.

Az üzletház tökéletes műszaki és túlzás nélkül mondhatom, esztétikai állapotnak örvend, költségmentesen, azonnal tovább üzemeltethető.( Ha nem hiszi, feltétlen hozzon magával nagyítót a megtekintéskor )

Igény esetén az engedélyezési eljárásokat megspórolandó céggel együtt is megvásárolható.
Ingatlan beszámítás szóba jöhet, de a 30 milliós panel 65 milláért köszönjük szépen nem.

ÚJRATERVEZÉS? SZÁZHALOMBATTÁRA HALADJUNK TOVÁBB
EGYENESEN!

Hívását fogadja
Törköly-Gazdag Gábor
Egyenes Ingatlan

55

Eladó Családi ház

Százhalombatta
Óváros
2
65 m2
719 m2

Százhalombatta Ófaluban 65 nm hasznos alapterületű, 2 szobás családi ház, tetőtér beépítési, bővítési lehetőséggel, 719 nm-es telekkel, csendes, forgalommentes utcában új tulajdonosát várja!

Az ingatlant 2002-ben bővítették, újították fel. Nyílászárokat, fürdőszobát, villamos hálózatot és a teljes gépészetet korszerűsítették, a strangokkal (vezetékek) a tetőtérbe felálltak.

A majdnem négyzet alakú, széles utcafrontú telek a ház bővítésére számos lehetőséget tartogat.


•Junkers kombi cirkó, lapradiátorok, falon belüli csővezetékek
•Nagyméretű fürdőszoba sarokkáddal, helytakarékos tolóajtóval
•Beton födém, cserépfedés
•Buszmegálló csendes közelsége
•Egyirányúsított, átmenő forgalomtól mentes utca
•Tetőtér beépítés esetén elvehetetlen panoráma
•Ingatlanos túlzás nélkül is az egyik legjobb telek Százhalombattán! Az
elfogultság jogát fenntartom.Százhalombattáról:
Strand, sportpark, versenyuszoda, támogatott sportolási lehetőség, számos kulturális esemény, nyertes főtér, szabadidőpark tóval, horgásztó, játszóterek, kitűnő úthálózat és közlekedés. Hangulatos éttermek, cukrászdák, kávézók, magas színvonalú iskolák, óvodák, bölcsőde, gyönyörű Duna-part. Országos Törköly-Gazdag Gábor viszonylatban kiemelkedő életszínvonal, orvosi ellátás, közbiztonság, munkalehetőség, és erős szociális háló. Gyakori elővárosi vonat és buszközlekedés. A főváros az M6-os autópályán 25 perc alatt elérhető.
ÚJRATERVEZÉS?

A PANORÁMA UTCÁBA HALADJUNK TOVÁBB EGYENESEN!

Hívását fogadja Törköly Gazdag Gábor

54

Eladó Téglalakás

Budapest, X. kerület

120 m2

X. kerület Óhegyen, a Kelemen utcában, 120 nm-es, loft jellegű, földszinti téglalakás, nagy terekkel, autóbeállóval és kerthasználattal új tulajdonosát várja.

X. kerület Óhegyen, a Kelemen utcában, 120 nm-es, loft jellegű, földszinti téglalakás, nagy terekkel, autóbeállóval és kerthasználattal új tulajdonosát várja.

 

                 ---Nyilvántartás szerint lakás a  valóságban házrész jellegű ingatlan---

------------ Műemlékvédett nagypolgári ház, eredeti fa stukkós, tehermentes lakása--------------

Az extra nagy terek, a belmagasság és az elhelyezkedés műteremnek , üzletnek, irodának, rendelőnek, de családi fészeknek is kifejezetten alkalmassá teszik az ingatlant.


•Különálló, falszomszéd nélküli lakás
•A társasház tetőszerkezetét 3 éve újították fel
•A lakás 4 éve esett át belső korszerűsítésen
•Saját kondenzációs kombi cirkó, acéllemez lapradiátorok
•A tetőtér egyelőre nem tartozik az ingatlanhoz, de kis utánajárással, befektetéssel a lakótér
 a tetőtérrel bővíthető
•Sportolásra, pihenésre a teljesen felújított Óhegy park 8 percre, sok zölddel és játszóterekkel
•Csendes mellékutca, rendezett szomszédság
•Ingyenes parkolás az utcában és a ház belső udvarán

Komplett lakásokat megszégyenítő méretű szoba 50 nm, konyha-étkező 20 nm, előtér-közlekedő 12 nm, galériás hálók 9 nm, 8,5 nm, 8 nm, igény esetén egybenyithatók, fürdő 6 nm, WC 1 nm, gardrób 4 nm, előtér 3 nm

Belmagasság 4 méter

Buszmegálló 3, vásárlási lehetőség 5, iskola 8 perc közelségben. Vonattal a Nyugati pályaudvar 10 percen belül elérhető.

Hívását fogadja Törköly Gazdag Gábor

ÚJRATERVEZÉS? ÓHEGYRE HALADJUNK TOVÁBB EGYENESEN!

300

Eladó Szálloda, panzió

Százhalombatta

650 m2
861 m2

50 fő KULTURÁLT, KÉNYELMES elhelyezésére szolgáló szálláshely profilú ingatlan(ok), teljes berendezéssel, magas műszaki tartalommal eladó(k).

 

-------SZERKEZETIG VISSZABONTOTT, „HOZZÁÉRTŐ KEZEK ÁLTAL FELÚJÍTOTT, ÚJRAÉPÍTETT”, GAZDASÁGOSAN ÜZEMELTETHETŐ, MAGAS MŰSZAKI TARTALOMMAL -------

 

2 db, 2 szinten 650 m2 hasznos alapterületű ingatlan vásárlására van lehetőség.  Az ár egy épületre vonatkozik.

 

Földszint:

 

• 12 db 2 ágyas, saját fürdőszobás apartman minikonyhával

• 1 db 2 egyágyas, saját fürdőszobás apartman étkezős konyhával

• Iroda

• Személyzeti öltöző és WC

• Kazánház

• Mosókonyha

• Takarítószer tároló

 

 

Emelet:

 

• 12 db 2 ágyas szoba

• Férfi vizesblokk: 4 mosdó, 4 zuhanyzó,4 WC + 2 Urimat vízmentes        piszoár 

• Női vizesblokk: 4 mosdó, 4 zuhanyzó,4 WC

• 2 db nagyméretű, ablakos konyha

 

Fűtés:

 

• Nobo norvég fűtőpanelek, kizárólag applikáción keresztüli   vezérléssel. (A szobákból nem 

  szabályozható) Az ablakok nyitásakor a fűtés automatikusan kikapcsol.  A rendszer további környezet és 

  pénztárcabarát előnye, minden helyiség hőmérséklete egyedileg szabályozható. 

 

Használati melegvíz előállítás:

 

• 28 Kw-os Vaillant EloBLOCK elektromos kazán, 1000 L-es melegvíztárolóval.  A kazán meghibásodása 

   esetére a melegvíztároló plusz egy 9 kw-os fűtőpatronnal ellátott. 

 

Szigetelés:

 

• Redőnnyel szerelt, fehér műanyag hang és hőszigetelt nyílászárók, 3 rétegű üvegezéssel

• Homlokzaton 12 cm-es Baumit polisztirol hőszigetelő rendszer

• Lapostetőn 15 cm lépésálló polisztirol+geotextil+ 1,5 mm pvc tető szigetelés

 

Műszaki paraméterek, felszereltség:

 

• Bejárati ajtó proxy kulcsos beléptetéssel

• Hi-sec biztonsági ajtók a szobákban ill. kiszolgáló helyiségekben

• Homlokzaton elhelyezett kültéri kamerarendszer

• Közös használatú terek az épületen belül szintén kamerával felszereltek: folyosók, konyhák, 

   mosókonyha

• Szintenként 2 db router, a lakók részére a Wifi hálózat biztosított

• A teljes épületben (szobák is) kiépített tűzoltósághoz bekötött tűzjelző rendszer

• Optikai kábeles internet, mindigTV, kamera és tűzjelző rendszer az irodában kialakított központtal

• Villámvédelem

• Egyedileg, asztalos üzemben gyártott 18 mm bútorlapból készült stabil bútorzat

• Érmés ipari mosó –szárító torony, az ágynemű mosásra és a vendégek számára

• A földszinti apartmanokban ágyak, ágynemű, tv, hűtő, fogas, asztal, székek, ruhásszekrény, minikonyha 

   használati eszközökkel felszerelve  

• Az emeleti szobákban ágyak, ágynemű, tv, hűtő, fogas, asztal, székek, ruhásszekrény

• Főzési lehetőség külön konyhában, a földszinti és az emeleti lakóknak. Helyiségenként 3 db mosogató 

   állás, 3 db 2-es indukciós főzőlap, 3 db mikrohullámú sütő. Szobánkét 2 db zárható szekrény (villa, kanál, 

   kiskanál, kés, pohár, bögre, mély tányér, lapos tányér, vágódeszka)

• Dohányzásra kijelölt hely 2 db, 12 személyes, nádfedeles fa kiülő

 

Férőhely bővítés esetén, felújításon még át nem esett, azonos méretekkel rendelkező szerkezetkész épületek vásárlására is van lehetőség.

 

 

 További fotókért és információért keressen elérhetőségeimen.

Jó közlekedéssel

159

Eladó Mezőgazdasági terület

Nagytarcsa
Ipari park
578 m2
19 854 m2

#NAGYTARCSA #IPARI #GAZDASÁGI #TERÜLET

Nagytarcsán 16854 nm-es  IPARI, GAZDASÁGI terület, 78 nm-es lakható házzal, állattartásra alkalmas melléképületekkel, sokrétű hasznosítási lehetőséggel új tulajdonosát várja!

 

! 9434 Ft/ nm !

 

-------------------- Az MO-s autópályától pár percre, az M31 autóút mellett ----------------------

 

+ 70 nm-es jó állapotú lakóház, 2 külön bejáratú lakással, ami igény szerint egybenyitva is használható

+ 500 nm-es téglaépítésű, fagerendás hodály, takarmánytároló és több, szintén téglaépítésű ól, amik egyikéből vidáman belemosolyog a malacka az ingatlanos fényképezőgépébe és nem tartalmazza a vételár, bár van az A pénz. :)

+ Víz, villany (3X25 A), gázcsonk az utcában

 

   

  GIP1 övezet:

„Szabadon álló beépítési mód, terepszint felett és alatt egyaránt 30 % beépíthető, építménymagasság 7,5 méter”

(Tudom, Ön is ki tudja számolni, de boldogság leírni, 5000 nm 2 szinten beépíthető!)

 

És, hogy mit is lehet itt "tevékenykedni”? Idézet a HÉSZ-ből:

 

„Az övezet kizárólag a környezetre jelentős hatást gyakorló mezőgazdasági termeléshez (ÁLLATTARTÁS, NÖVÉNYTERMESZTÉS, TERMÉNYTÁROLÁS, MEZŐGAZDASÁGI GÉPTÁROLÁS ÉS JAVÍTÁS) szükséges különlegesen veszélyes (PL. TŰZ-, ROBBANÁS-, FERTŐZÉSVESZÉLYES) BŰZÖS VAGY NAGY ZAJJAL JÁRÓ GAZDASÁGI TEVÉKENYSÉGHEZ szükséges építmények elhelyezésére szolgál.”

 

Továbbá: „HÚSFÜSTÖLŐ, JÉGVEREM, ZÖLDSÉGVEREM, ÁLLAT ÓL, ÁLLATKIFUTÓ ÉS TRÁGYATÁROLÓ,

KOMPOSZTÁLÓ LÉTESÍTMÉNY IS ELHELYEZHETŐ.”

 

 

Meg nem erősített információk szerint tervezik az M31 út megnyitását a terület megközelítésére.  (Ha ezt megerősíteni vagy cáfolni tudja, kérem, ne titkolja el!)

 

Illetve, ha ismer az állat ól és állatkifutón kívül más egyéb ólat és kifutót, olthatatlan kíváncsiságom csillapításának érdekében, ossza meg velem, nagyon kérem! :)

 

Kérdéseire az esti órákban és hétvégén is szívesen válaszolok!

ÚJRATERVEZÉS? NAGYTARCSÁRA HALADJUNK TOVÁBB EGYENESEN!
Hívjon bizalommal!

Törköly-Gazdag Gábor
Egyenes Ingatlan

Ingatlant keres?
Adja meg adatait és segítünk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése