Eladó Téglalakás, Budapest, VI. kerület

#178300231

Eladó Téglalakás

34.9 millió Ft

Budapest, VI. kerület Külső-Terézváros
Alapterület:
40 m2
Szobák száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Építési mód:
Tégla
Jó közlekedéssel

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
3. Emelet

Belvárosban, a VI. kerület Király u. 100-ban, 40 nm-es galériázható, téglalakás új tulajdonosát várja.

 

---------TEHERMENTES, AZONNAL BIRTOKBA VEHETŐ, 1/1-ES TULAJDON----------

Fürdő, ahogy látjuk kádas, de egy épített zuhanyzós kialakítás szerintem életszerűbb, így a mosógép elhelyezése se lehetne kihívás, akár szárítóval a tetején, de mivel a konyha is majd 7 nm, a mosógép ide is beépíthető. (Nagyobb, mint egy átlag panelkonyha)
A spájz helyett külön wc helyiség is kialakítható, főleg, mert nem gondolnám, hogy a belváros egyik legjobb részén, a jövendőbeli fiatal tulajdonos a harmadikon befőttet főzne be, vagy kereskedelmi mennyiségben tárolná.
A közlekedőben simán elfér a tükör, fogas cipősszekrény, ami legalább olyan fontos, mint a konyha vagy a lakószoba, és ami nem minden, kisebb méretű belvárosi lakásban ilyen egyértelmű.

DK-i tájolásnak és a 3. emeletnek köszönhetően a nap be-be kacsingat, de nem bántóan tolakodó.
A zárószint további előnyei, nem hagy elpuhulni, nem mászkálnak a fejünk felett, az ablakunk előtt és bár a belvárosban vagyunk, az utcazaj, por, szmog ebben a magasságban igencsak ritkulóban.

A szoba, a maga 21 nm-ével, kicsinek semmiképpen nem mondható, de, ha többre vágynánk, a 3,6 m-es belmagasság galériázható, amivel további hasznos nm-ek nyerhetők.

A fűtés komoly és nagy téma és legalább annyira fontos. Én valószínű, elektromos rendszerben gondolkodnék, úgy, mint klíma, kazán, infrapanel vagy intelligens fűtőfólia, de a gáz hívőknek is van két jó hírem, az egyik, hogy a kémény adott és csak egy szintet kell bélelni.

MOST JÖN AZ APRÓBETŰS RÉSZ!

Nem kell a rizsa, az ingatlan felújítandó, ami a fotókon is látszik, ahogy a hirdetések igen nagy százalékánál, amit sokszor, gondolom elütés következtében, közepes vagy jó állapotúnak hirdetnek.

Tapasztalatból mondom, hogy a 2004-ben felrakott csempe pont olyan nehéz a sitteszsákban, mint az 1962-es. Mindkettőt le is veri az új tulajdonosa, ahogy a kopott lamináltat is felszedik és megy a konténerbe a cserélt frontos konyhával, a gagyi kapcsolókkal, mindennel, ami nincs lebetonozva.

Akkor miért fizetne milliókkal többet egy „jóállapotúközepesenfelújítandóért”?

Hát persze, hogy a legjobb egy esztétikailag, műszakilag és minőségben felújított ingatlant vásárolni. Ezt mindenki tudja, ami nem is baj, az viszont igen, hogy a legtöbben ilyet keresnek, ezért csak a kifejezetten jó karmával születetteknek sikerülhet. Ismertem valakit, de meg is utáltam. Irigy vagyok, de őszinte.

Nem kell depizni, fel kell tűrni az ing ujját. Higgye el, csak akkor lesz olyan az otthon, amire vágyik, ha Ön választhatja ki, milyen burkolatokon szeretne tipegni, miben szeretne fürdeni (és kivel, bár ehhez végképp nincs semmi közöm) az ablak két, esetleg háromrétegű legyen, tucat kínai, nem biztonságos biztonsági bejárati ajtó vagy igazi.

Hallom a kérdést, de kivel csináltassam, nincsenek szakik, aki van, az vagy lelép az előleggel, vagy kidob az emeletről, ha meg merem kérdezni, miért lett rózsaszín a fal, amikor érett halványsötétmatt vadbab színt beszéltünk.

Igaz, hogy sok a kókler, de vannak jó és becsületes szakik, úgy, mint ahogy az ingatlanosok vagy a politikusok között is. Itt elhelyeztem egy kakukktojást, ki-ki döntse el, melyik lehet .

Ismerek és tudok ajánlani olyan szakembert, aki másodmagával rendbevág egy ilyen lakást a-tól z-ig. Valamit sajnos még sem csinálhat jól, mert még mindig nem Audi a céges autója, pedig a kezében ott van az X-faktor. Szívesen ajánlom, de a naptárjába nincs betekintésem.

Az ingatlan rugalmasan megtekinthető, ami nem azt jelenti, hogy félbehagyom a vasárnapi húslevest, vagy eljövök a miséről még az ostya előtt, mert pont arra tetszik sétáltatni a kutyát. Dolgozom hétvégén is, ha azt még hétköznap egyeztetjük.

Telefonon szívesen és sokat beszélek az ingatlanról, de 18 óra után már fogytán felénk a térerő. Tudom, költözzek el.

Hívását fogadja Törköly Gazdag Gábor

ÚJRATERVEZÉS? A KIRÁLY UTCÁBA HALADJUNK TOVÁBB EGYENESEN!

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Téglalakás
Iparterület
Üzlethelyiség
Telephely
Szálloda, panzió
Mezőgazdasági terület
Műhely
Gazdasági épület
Vendéglátóipari egység
Építési telek
Iroda egyéb