Eladó Családi ház, Érd

#178300166

Eladó Családi ház

72.9 millió Ft

Érd Tusculanum , Könyves Kálmán utca
Alapterület:
156 m2
Szobák száma:
5
Állapot:
Új építésű
Építési mód:
Tégla
Jó közlekedéssel
Zöldövezeti

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
800 m2
Hőszigetelt
Udvari
1
Dupla komfort
Nem akadálymentesített
Bevezetve (230 Volt)
Van
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

#ÉRD #TUSCULANUM #ÖNÁLLÓ #NAPELEMES #CSALÁDIHÁZ

Érd-Tusculánum, Könyves Kálmán utcában, ÖNÁLLÓ 156 nm HASZNOS alapterületű, földszintes családi ház 800 nm-es telekkel JÓÓÓÓ REFERENCIÁVAL rendelkező BERUHÁZÓ-kivitelezőtől, 2020-as szabványnak megfelelő NAPELEMES RENDSZERREL, 2019 év végi használatba vételi engedéllyel ELSŐ tulajdonosát várja!
 
 
 
--------- MŰSZAKI ELLENŐRREL ÉRKEZŐ ÉRDEKLŐDŐKET IS SZERETETTEL LÁTJUK AZ ÉPÜLŐ ÉS A MÁR ELKÉSZÜLT INGATLANJAINKBAN IS ------------------
 
 
Beruházó?  10 % önerő, a többi a használatbavételi engedély után is ráér.  Azért a házavató buli költségeit már nem szeretnénk megelőlegezni...............de szívesen részt veszünk rajta!
 
 
+ A lokációt a térképen tetszik látni, szerintem túlzások nélkül és érdi viszonylatban is elég jónak mondható, de tudom fokozni. Csendes zsákutca, jó autós és tömegközlekedés, vásárlási lehetőségek a közelben, madárfütty inkább szezonális, de télen is vannak, csak akkor csendesebbek. 
 
+ A 156 nm-es hasznos alapterület nagyon is élhető a 4 szobájával, 44 nm-es amerikai konyhás nappalijával és két fürdőszobájával, a fedett terasszal és a 30 nm-es két állásos garázzsal, de a felszíni beállót sem kell nélkülöznünk. Az 800 nm-es telek elégséges, hogy ne gabalyodjunk a szomszédba fűnyíráskor és ne mi neveljük a gyerekeit, de még sem kell egy 12 fős kertész csapat a rendben tartásához.
 
+ Hát persze, hogy prémium kondenzációs kazán, padló és radiátoros fűtéssel,  NAPELEMES RENDSZER ( ha eddig nem, itt biztos, hogy a konkurencia elvérzett), 3 rétegű hőszigetelt nyílászárók, a hőszigetelő téglából épült falazaton további 10 cm-es homlokzatszigetelés. Eredmény: alacsony fenntartási költségek, könnyebb hitel részletfizetés, kp-s vételnél több marad a nyaralásra, bátrabbaknak síelésre, és az ökológiai lábnyomunk is talán kisebb lesz egy számmal.
 
+ A beruházó-kivitelező több, mint 10 éve épít házakat, amiből, ha sok ideje van többet, ha nagyon sok, akkor mindet meg tudjuk nézni. Kompromisszumot nem ismer, ha a vásárló saját igényei szerint valósítaná meg elképzeléseit. Lehetőség van további OKOSÍTÁSÁRA, a klímától a lakberendezőig. Egyébként szerencsés, mert Ő nem csak ismer SZAKEMBEREKET, de nála dolgoznak is. Valamit jól csinál!? Személye nem titkolt, nem egy emlegetett fantom, "A FŐNÖK!" Olyannyira, hogy ragaszkodik az ingatlan bemutatásakor a személyes részvételéhez. Lehet, hogy csak nem bízik az ingatlanosában?  
 
 
Akkor rizsa mentesen!
 
Kialakítás: amerikai konyhás nappali 44 nm, 4 szoba (14.6 nm, 18.8 nm, 12 nm, 11.4 nm), fürdők 7 nm, 6 nm, fedett terasz 19,42 nm,  közlekedők 6,72 nm, előtér 8,42 nm, garázs 30 nm
 
 
Az ingatlan megvásárolható butítva is, ....... arra az esetre ha a sógor burkoló vagy festő, esetleg ezermester: 69,9 millió Ft-ért!
 
 
 
ÚJRATERVEZÉS? ÉRDRE HALADJUNK TOVÁBB EGYENESEN!
 
Hívjon bizalommal!
 
Törköly-Gazdag Gábor
 
Egyenes Ingatlan

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése